Ножем у груди: вночі у Винниках вбили чоловіка

У ніч на 22 травня у Винниках, що біля Львова, вбили чоловіка. Фото: Нацполіції Львівщини

У ніч на 22 травня у Винниках, що біля Львова, вбили чоловіка. Фото: Нацполіції Львівщини

Події
22 травня 2020 12:22

У ніч на п’ятницю, 22 травня, у Винниках, що біля Львова, вбили чоловіка. Його, ще живого, привіз до лікарні родич, втім врятувати його не вдалося.

«Близько 2:30 патрульні помітили, як до медичного закладу під’їхав легковий автомобіль, водій якого намагався витягнути з пасажирського сидіння пораненого чоловіка. Правоохоронці допомогли доставити пасажира у медзаклад, де лікарі констатували смерть пацієнта, попередньо - внаслідок ножового поранення в область грудей», — повідомили у Нацполіції Львівщини.

Правоохоронці встановили особу загиблого – ним виявився 33-річний іноземець. Також встановлено, що у лікарню його доставив родич, на рік старший громадянин тої ж держави, який проживає у Винниках.

У ніч на п’ятницю, 22 травня, у Винниках, що біля Львова, вбили чоловікаУ ніч на п’ятницю, 22 травня, у Винниках, що біля Львова, вбили чоловіка

Родича загиблого, причетного до скоєння злочину, поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Проводиться досудове розслідування – поліцейськівстановлюють обставини вбивства.

За фатом слідчі відкрили кримінальне провадження за умисне вбивство. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, 22 травня на Житомирщині сталась кривава трагедія - орендар ставка застрелив сімох киян, які хотіли порибалити.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах