Мамо, плач: у Львові дитина пішла до магазину і не повернулася

Мамо, плач: у Львові дитина пішла до магазину і не повернулася. Фото: m.ru.sputnik.kg (умовне).

Мамо, плач: у Львові дитина пішла до магазину і не повернулася. Фото: m.ru.sputnik.kg (умовне).

Події
05 червня 2020 12:19

У Львові зник хлопець. Повідомлення про дитину, яка пішла до магазину і не повернулася, патрульні отримали вчора, 4 червня, близько 22.00.

Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

«12-річний хлопець пішов в магазин і, вийшовши з нього близько 22-ї години, додому не повернувся. Минуло більше години. Телефон він залишив вдома. Маючи чіткий опис підлітка поліцейські вирушили на пошуки», - йдеться у повідомленні.

Аби знайти хлопця, копам довелося «прочесати» з чимало вулиць: Зелену, Погулянку, Тарнавського, Вахнянина, Студентську. Шукали його на спортивних і дитячих майданчиках, та все було марним. Тоді патрульні вирішили перевірити парк. Там близько опівночі й знайшли хлопчика. Патрульним від пояснив, що просто гуляв. Про те, що весь цей час коїлося у серці матері не думав.

Мамо, плач: у Львові дитина пішла до магазину і не повернулася. Мамо, плач: у Львові дитина пішла до магазину і не повернулася.

«Його передали мамі і обом провели профілактичну бесіду», - повідомили поліцейські.

Нагадаємо, у Львові, завдяки професійним і злагодженим діям поліцейських і лікарів, вдалося врятувати дворічного хлопчика, який наївся мідного купоросу. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах