Андрій Садовий оплатить послуги адвоката для зґвалтованого у Львові хлопчика

Андрій Садовий оплатить послуги адвоката для зґвалтованого у Львові хлопчика. Фото: Віка Балицька.

Андрій Садовий оплатить послуги адвоката для зґвалтованого у Львові хлопчика. Фото: Віка Балицька.

Події
20 червня 2020 16:39

Міський голова Львова Андрій Садовий пообіцяв, що його сім’я візьме на себе витрати для захисту жертви педофіла на Левандівці.

Про це Андрій Садовий написав на своїй сторінці у Фейсбук.

«Візьмемо на себе всі видатки на адвокатів і іншу допомогу родині хлопчика, що став жертвою жахливого випадку на Левандівці. Батьки педофіла-нападника небідні бізнесмени, які найняли аж п’ятеро адвокатів. Мусимо врівноважити представництво в суді. І будемо пильно слідкувати за перебігом справи», — написав львівський мер.

Нагадаємо, у  четвер, 18 червня, близько 12:40, мати школяра розповіла правоохоронцям, що під час прогулянки з дітьми у Залізничному районі Львова зник її 12-річний син. Поліцейські встановили, що хлопчика на вулиці Роксоляни покликав невідомий чоловік, аби той допоміг йому відтягнути мопед та пообіцяв купити дитині газований напій. Невдовзі 12-річний школяр повернувся додому та повідомив, що його зґвалтували. Правоохоронцям знадобилося кілька годин, аби затримати ймовірного ґвалтівника, який серед білого вчинив наругу над 12-річним хлопчиком. Ним виявився 18-річний львів’янин Мирослав М., який разом із батьками також проживає на Левандівці, неподалік від місця злочину. Під час обшуку у помешканні підозрюваного поліцейські знайшли речові докази, а саме одяг, у який ґвалтівник був одягнений під час злочину. Вдома 18-річний хлопець у присутності поліцейських зізнався батькам, що саме він зґвалтував 12-річного хлопчика. Після цього батьки заборонили йому говорити і викликали адвоката.

Мама зґвалтованого 12-річного хлопчика львів’янка Софія Яцків розповіла подробиці упізнання її сином ґвалтівника і заявила, що справу намагаються зам’яти. Батьки 18-річного підозрюваного у зґвалтуванні дитини, небідні люди, які займаються бізнесом, вже найняли п’ятьох адвокатів. Мирослава М. арештували. Засідання відбулося сьогодні, 20 червня. Його триматимуть під вартою без права вийти на волю під заставу.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах