Двоє — загинули, троє травмованих: на Львівщині сталася смертельна ДТП

На Львівщині у смертельній ДТП загинули двоє людей, троє травмовані. Фото поліції Львівщини

На Львівщині у смертельній ДТП загинули двоє людей, троє травмовані. Фото поліції Львівщини

Події
23 червня 2020 12:43

Вранці 23 червня на Львівщині сталася смертельна ДТП. Близько 7:50 на автодорозі «Київ - Чоп», неподалік  села Чучмани Буського району загинули двоє людей, ще троє отримали травми.  

Як повідомили правоохоронці,  водій мікроавтобуса «Мерседес», 31-річний мешканець Золочева, здійснюючи розворот, не надав перевагу в русі легковику «Рено», яким керував 56-річний місцевий мешканець, внаслідок чого сталося  зіткнення.

На Львівщині у смертельній ДТП загинули двоє людей, ще троє травмовані. Фото поліціїНа Львівщині у смертельній ДТП загинули двоє людей, ще троє травмовані. Фото поліції

Від отриманих травм на місці події загинуло двоє пасажирів автомобіля  «Мерседес», віком 34 та 28 років. Загинули  мешканці Золочівського району. Водій мікроавтобуса та його пасажир госпіталізовані в реанімацію. Окрім того, тілесні ушкодження отримав водій автомобіля «Рено», його діагноз уточнюється. 

За фактом слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкції статті передбачають покарання - позбавленням волі від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

На Львівщині у ДТП загинули двоє людей, ще троє травмовані. Фото: Варта1На Львівщині у ДТП загинули двоє людей, ще троє травмовані. Фото: Варта1

Вирішується питання про затримання водія автомобіля «Мерседес» та обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, патрульні проаналізували і розповіли, в який день тижня у Львові та області найчастіше трапляються аварії. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах