Зіткнулися п'ятеро: в автотрощі на Сколівщині загинула жінка

На Львівщині сталося зіткнення п’яти автомобілів, загинула жінка. Фото поліції Львівщини

На Львівщині сталося зіткнення п’яти автомобілів, загинула жінка. Фото поліції Львівщини

Події
23 червня 2020 13:34

На Львівщині 23 червня зранку сталося зіткнення п’яти автомобілів. Внаслідок аварії, що трапилася близько 9:00 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Тухолька Сколівського району, загинула жінка. 

Як повідомили у поліції, водій автомобіля «ВАЗ-2105», 39-річний мешканець Волині, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою «Renault Magnum», за кермом якого знаходився 46-річний житель Одеської області. Від удару легковик відкинуло, і сталося зіткнення ще з трьома автомобілями - «MAN», «Mercedes» та «Skoda Rapid», які рухались у попутному напрямку.  

На Львівщині сталося зіткнення п’яти автомобілів, загинула жінка. Фото поліції ЛьвівщиниНа Львівщині сталося зіткнення п’яти автомобілів, загинула жінка. Фото поліції Львівщини

На місці події загинула 37-річна жителька Волинської області, пасажирка «Жигулів». Водія цього ж автомобіля з тілесними ушкодженнями доставлено у лікарню.
 
Водію «Жигулів» повідомлять про підозру у вчиненні кримінального  правопорушення, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

На Сколівщині зіткнулися п'ять автомобілів: загинула людина. Фото поліції ЛьвівщиниНа Сколівщині зіткнулися п'ять автомобілів: загинула людина. Фото поліції Львівщини

Нагадаємо, вранці 23 червня на Львівщині неподалік села Чучмани Буського району  сталася смертельна ДТП. Патрульні проаналізували і розповіли, в який день тижня у Львові та області найчастіше трапляються аварії. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах