Ой, як незручно: мешканця Золочева оштрафували за мастурбацію в центрі міста

Мешканця Золочева оштрафували за мастурбацію в центрі міста. Фото: Вікіпедія

Мешканця Золочева оштрафували за мастурбацію в центрі міста. Фото: Вікіпедія

Події
06 липня 2020 11:25

Мешканця Золочева оштрафували на 8 500 гривень за мастурбацію на передньому сидінні авто, яке було запарковане в центрі міста. Дії чоловіка зняли на відео і поліція кваліфікувала це як хуліганство.

Про це йдеться в справі Золочівського районного суду, пише Zaxid.net.

Інцидент трапився ще 11 березня цього року на вулиці Пушкіна в Золочеві. Віктор Д. запаркував своє авто «ВАЗ-2108» біля магазину «Все від 1 гривні», що в центрі міста. Сидячи на передньому сидінні, чоловік почав вдовольняти свої сексуальні потреби. Це помітили відвідувачі магазину «Все від 1 гривні» і зняли процес на відео.

Побачивши, що на нього дивляться люди, чоловік одразу поїхав з місця події. Проте одна зі свідків події написала заяву у поліцію. Дії Віктора Д. правоохоронці кваліфікували як хуліганство і відкрили щодо нього кримінальне провадження.

Суд відбувся 26 червня цього року, де чоловік повністю визнав свою провину. Суддя Золочівського райсуду Олександр Кіпчарський погодився із обвинуваченням щодо Віктора Д. Суд та призначив чоловікові 8 500 гривень штрафу – це мінімальне покарання за статтею про хуліганство.

Водночас чоловік може протягом 30 днів оскаржити цей вирок в апеляції.

Нагадаємо, на великому екрані у центрі Львова замість реклами несподівано ввімкнули еротичне відео. Адміністрація торгового центру «Вернісаж Lviv Mall» прокоментувала інцидент щодо трансляції порно.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах