За 500 гривень: львів'янка намагалась відкупити п'яного водія, який потрапив у ДТП

Львів'янка намагалась відкупити п'яного водія, який потрапив у ДТП. Фото: патрульна поліція

Львів'янка намагалась відкупити п'яного водія, який потрапив у ДТП. Фото: патрульна поліція

Події
06 липня 2020 12:05

3 липня близько 18:00 на вулиці Грушевського у Львові нетверезий 20-річний водій «Mercedes-Benz B200» потрапив в ДТП – наїхав на дорожній знак. Його пасажирка намагалась відкупити винуватця за 500 гривень.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, керманич іномарки не впорався з керуванням, тому й наїхав на дорожній знак.

Правоохоронці помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, пристрій драгер це підтвердив – показав 0,23 проміле, що є незначним перевищенням норми. Більше того 20-річний водій ніколи не отримував посвідчення водія.

Під час оформлення адмінматеріалів, пасажирка зі словами «я прожила 6 років в Італії і знаю, як це в Україні робиться» підійшла до службового автомобіля і поклала туди 500 гривень. З її слів, так жінка хотіла подякувати поліцейським за роботу.

Хабар у розмірі 500 гривень. Фото: патрульна поліціяХабар у розмірі 500 гривень. Фото: патрульна поліція

На місце викликали слідчих, вони вилучили хабар. Тепер водій відповідатиме за Кодексом про адміністративні правопорушення, а пасажирка – за Кримінальним кодексом. Жінці загрожує штраф, обмеження або позбавлення волі від 2 до 4 років.

Нагадаємо, мешканця Золочева оштрафували на 8 500 гривень за мастурбацію на передньому сидінні авто, яке було запарковане в центрі міста. Дії чоловіка зняли на відео і поліція кваліфікувала це як хуліганство.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах