До крові і втрати свідомості: на Шпитальній жорстоко побили чоловіка

На Шпитальній жорстоко побили чоловіка. Фото: ІА Вежа (умовне)

На Шпитальній жорстоко побили чоловіка. Фото: ІА Вежа (умовне)

Події
14 липня 2020 14:44

Сьогодні, 14 липня, на вулиці Шпитальній у Львові жорстоко побили чоловіка. Нападники намагались втекти з місця інциденту, та поліцейські їх затримали.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівщини, виклик про про нанесення тілесних ушкоджень надійшов близько 4:00. Правоохоронці також отримали орієнтування на ймовірних зловмисників.

Патрульні на місці оглянули постраждалого чоловіка – він був в крові і без свідомості. Його госпіталізували до медичного закладу.

«Раптом патрульні помітили, що хтось спостерігає за ними, сховавшись за магазином. Ці ж особи швидкою ходою пішли до таксі. Патрульні негайно зупинили цих чоловіків. Ними виявилися львів'яни віком 25 та 33 роки», - йдеться в повідомленні.

Ці чоловіки зізнались, що в них виник конфлікт з потерпілим, але заперечували факт побиття. Та очевидець бійки таки упізнав цих осіб і сказав, що це саме вони причетні до цього інциденту.

На місці події працювали слідчі Галицького відділу поліції. Невдовзі нападників супроводили у відділок.

Нагадаємо, 10 липня, на території однієї з лікарень у місті Винники сталась стрілянина – львів’янин прострелив ногу працівнику цивільної охорони медзакладу та втік.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах