Правила: у Львові запрацюють дитсадки і готелі

Фото: Львівська міська рада

Фото: Львівська міська рада

Події
15 липня 2020 10:30

У Львові дозволили відновити роботу дитсадкам, готелям та інклюзивно-ресурсним центрам. Відповідне рішення на засіданні 14 липня прийняла міська комісія з питань ТЕБ і НС. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Готелі та хостели, а також інклюзивно-ресурсні центри за протоколами мають запрацювати з 15 липня. Дитсадки зможуть відкритись із 17 липня, також за окремим протоколом.

Правила для батьків, діти яких підуть в садочки. Інфографіка міськрадиПравила для батьків, діти яких підуть в садочки. Інфографіка міськради

За рішенням комісії у Львівській лікарні швидкої допомоги має запрацювати лабораторія для тестування на Covid-19.

Водночас досі під забороною залишається робота кінотеатрів, театрів, масові заходи з більш ніж 10 учасниками, робота дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, а також кафе, ресторанів, барів – із 23:00 до 7:00.

Правила дотримання карантину у дитсадочках. Інфографіка міськрадиПравила дотримання карантину у дитсадочках. Інфографіка міськради

Нагадаємо, на Львівщині дозволили відновити роботу дитячим садочкам 14 липня. В області запрацюють дитсадки та заклади культури, окрім театрів та кінотеатрів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах