Lexus розірвало на шматки: 13-річну дівчинку гелікоптером відправили до Києва

Lexus розірвало на шматки: 13-річну дівчинку гелікоптером відправили до Києва. Фото: Варта 1.

Lexus розірвало на шматки: 13-річну дівчинку гелікоптером відправили до Києва. Фото: Варта 1.

Події
30 липня 2020 09:59

13-річну дівчинку, яка разом із сестрою та мамою потрапила у ДТП 27 липня на трасі Київ-Чоп в селі Дубина Бродівського району, транспортували за допомогою рейсу санавіації ДСНС у київську лікарню. Читайте більше новин Львова і Львівської області за сьогодні

Рейс здійснили вчора, 29 липня, близько десятої вечора. Попередньо до дитини з Києва прибули столичні медики.

«Дитина важка, на апараті штучного дихання. Її складно було транспортувати, але батьки наполягли на переведенні до Києва. Машиною медицини катастроф її доставили до військового летовища», — розповів Zaxid.net головний лікар Бродівської лікарні Іван Бец.

Lexus розірвало на шматки: 13-річну дівчинку гелікоптером відправили до Києва. Фото: ДСНС.Lexus розірвало на шматки: 13-річну дівчинку гелікоптером відправили до Києва. Фото: ДСНС.

Lexus розірвало на шматки: 13-річну дівчинку гелікоптером відправили до Києва. Фото: ДСНС. Lexus розірвало на шматки: 13-річну дівчинку гелікоптером відправили до Києва. Фото: ДСНС.

Нагадаємо, 27 липня близько 13:30 на трасі Київ-Чоп у селі Дубина Бродівського району на Львівщині сталася потрійна ДТП за участю автомобілів – Lexus, ВАЗ-2121 «Нива» та вантажівки Renault. За кермом Lexus перебував 48-річний громадянин Франції, який мешкає у Києві. Він вчинив ДТП, обганяючи дві вантажівки. Унаслідок удару Lexus, у якому їхали кияни, розірвало на шматки, а «Нива» перекинулася на дах. Після ДТП водія Lexus та двох неповнолітніх дітей госпіталізовали у реанімацію без свідомості з важкими черепно-мозковими травмами. 16-річна дівчина померла у лікарні. 13-річну дівчинку прооперував нейрохірург, вона у важкому стані в реанімації. У водія також важка черепно-мозкова травма і переломи ребер.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах