Дізнайся: чи закриватимуть дитячі садочки на карантин

Чи закриватимуть дитячі садочки на карантин. Фото: Мандаринка (умовне)

Чи закриватимуть дитячі садочки на карантин. Фото: Мандаринка (умовне)

Події
07 серпня 2020 14:10

У Львові почастішали випадки спалахів коронавірусу в дитячих садочках. Та наразі всі садки в місті закривати на карантин не збираються. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили очільниця міського управління освіти Зоряна Довганик в ефірі радіо «Львівська хвиля», найбільша кількість дітей, яка відвідала садочок у час карантину, — близько 5000, із загалом зарахованих понад 20 000.

«Не плануємо жодних змін, дітей ходить небагато. Однак робота садочків є дуже важливою для тих батьків, які працюють. Хоча є й випадки, коли ми призупиняємо освітній процес через COVID-19 у працівників закладів освіти, є кілька позитивних результатів ПЛР-тестів. Тож наразі ми закрили 4 садочки, 1 із яких зачиняється з понеділка», — пояснила Зоряна Довганик.

Нагадаємо, раніше Covid-19 виявили у працівників львівських садочків. Через це в місті призупинили роботу дитячих садків № 12 (до 11 серпня), № 92 (до 16 серпня), а також закрили садочки № 1 (до 16 серпня) та № 129 (до 18 серпня). Усі працівники та вихованці цих закладів дошкільної освіти перебувають на самоізоляції.

Є відповідь: як відбуватиметься навчання в школах з 1 вересня

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах