Генконсульство Польщі у Львові призупинило роботу: що сталося

Генконсульство Польщі у Львові призупинило роботу: що сталося. Фото: Pixabay.

Генконсульство Польщі у Львові призупинило роботу: що сталося. Фото: Pixabay.

Події
10 серпня 2020 13:02

Генеральне консульство Польщі у Львові призупинило прийом громадян. Причина - епідемічна ситуація в регіоні. Читайте всі новини Львова за сьогодні

Як повідомили на сайті консульства, з понеділка, 10 серпня, тимчасово не прийматимуть візові анкети як у консульстві, так і у візових центрах, заяви з метою отримання чи продовження дії Карти поляка. Загалом прийом осіб у всіх випадках, які не вимагатимуть невідкладного втручання консула, призупинено.

«Громадяни Республіки Польща, що опинилися у складній та неочікуваній ситуації, яка вимагає невідкладного втручання консула, зможуть зв’язатися з консульством за номером +38 095 2600 200. Це екстрений номер виключно для громадян Республіки Польща, яким потрібна консульська допомога», – йдеться у повідомленні.

Видачу документів, поданих до консульства, мають відновити з 17 серпня, проте в дипустанові не виключають продовження обмежень роботи, якщо епідемічна ситуація погіршиться.

Зазначимо, що Польща, як і решта країн Євросоюзу, поки що не відкрила кордонів з Україною. До Польщі можуть в’їхати лише окремі категорії українців, зокрема, сезонні працівники, студенти польських університетів та члени сімей громадян країн ЄС.

Нагадаємо, що коронавірус продовжує тримати Львів та мешканців області у напрузі: станом на 8:00 понеділка, 10 серпня, на Львівщині зафіксовано 10981 випадок COVID-19. 305 — летальні, 2936 — одужало. 

На Львівщині для хворих на коронавірус відкривають лікарні другої хвилі. У медзакладах першої хвилі заповненість ліжок уже перевищила 50% по області.

Державна комісія техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у п'ятницю, 7 серпня, вирішила залишити ще на тиждень у Львові та Миколаївському, Перемишлянському, Пустомитівському районах помаранчевий рівень епідемічної безпеки, у Жовківському, Яворівському та Кам'янка-Бузькому районах – жовтий, на решті території – зелений.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах