У львівському дитсадку знайшли труп

У львівському дитсадку знайшли труп. Фото: unsplash.com (умовне)

У львівському дитсадку знайшли труп. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
18 серпня 2020 12:15

Напередодні, 17 серпня, в дитячому садочку «Веселка» у Львові знайшли труп жінки, яка працювала сторожем у цьому дошкільному закладі.

Як повідомила керівниця відділу освіти Сихівського та Личаківського районів Зоряна Хонько, ймовірно, стався нещасний випадок внаслідок необережного поводження з вогнем, який привів до смерті працівниці.

Померлою виявилась 68-річна жінка, яка багато років працювала у дитсадку «Веселка».

За інформацією Zaxid.net, жінка палила сміття, на ній загорівся одяг, і вона не змогла його загасити. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України – порушення вимог пожежної безпеки, що спричинило пожежу і смерть людини. Максимальне покарання за цією статтею – вісім років позбавлення волі.

Зазначимо, на вулиці Китайській, 6а в Личаківському районі функціонує навчально-виховний комплекс садок-школа «Веселка» Львівської міської ради. Ймовірно, тут і виявили труп жінки.

Обставини події з’ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, у дитсадках Львова впровадять сексуальне виховання для малечі. Нововведення стартують вже з вересня нинішнього року. Якщо дітям і дорослим сподобається, то опісля сексуальне виховання проводитимуть у львівських школах для учнів молодших класів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах