Жертва п’яного майора: Львів оплатить лікування пластунки Галини Николин

Жертва п’яного майора: Львів оплатить лікування пластунки Галини Николин. Фото: Пласт.

Жертва п’яного майора: Львів оплатить лікування пластунки Галини Николин. Фото: Пласт.

Події
28 серпня 2020 14:26

Із міського бюджету Львова виділять гроші на лікування пластунки зі Львівщини Галини Николин, яка постраждала від наїзду на території військового коледжу у Києві разом із двома іншими курсантками. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Після наїзду дівчина у важкому стані. Львів компенсує витрати на лікування на найбільш критичному етапі. Проте на цьому боротьба не закінчиться Попереду довгий період реабілітації. Не будьмо байдужими», – написав Андрій Садовий.

У дівчини розтрощені кістки, множинні переломи, розриви зв’язок, анемія середнього ступеня. На цей момент лікарі розглядають можливу потребу ампутації кінцівки. Вона потребує фінансової допомоги.

Львів оплатить лікування пластунки Галини Николин. Фото: kyiv.npu.gov.ua.Львів оплатить лікування пластунки Галини Николин. Фото: kyiv.npu.gov.ua.

Нагадаємо, на території військової частини нетверезий майор ЗСУ Володимир Холодний скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток Української військово-медичної академії. Їх у важкому стані доставили у військовий шпиталь, двом з них ампутували ноги. Волонтери збирають гроші на лікування постраждалих. Одна із потерпілих — Галина Николин із Борислава, яка останні роки жила у Дрогобичі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах