Газом в обличчя: Bolt і поліція прокоментували конфлікт між неповнолітньою і таксистом

Газом в обличчя: Bolt і поліція прокоментували конфлікт між неповнолітньою і таксистом. Фото: 24tv.ua (умовне).

Газом в обличчя: Bolt і поліція прокоментували конфлікт між неповнолітньою і таксистом. Фото: 24tv.ua (умовне).

Події
05 вересня 2020 16:32

Львівські дізнавачі розпочали досудове розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень 14-річній дівчині 29-річним таксистом. Неприємний інцидент стався вчора, 4 вересня, дорогою з центру Львова на Сихів. Конфлікт виник між неповнолітньою пасажиркою і водієм сервісу Bolt. Читайте найцікавіші новини Львова за сьогодні.

14-річна Роксолана записувала на відео свою поїздку в таксі. Вона виклала це відео в своєму сторіз в Instagram. На відео дівчина розповідає, що водієві довелося чекати, бо вона трохи затрималася. Також вона робить йому зауваження, бо на її думку, водій повільно їде. Дівчина просить її висадити або їхати швидше. Також пасажирка нарікає, що чоловік розмовляв за кермом по телефону. Роксолана кидає гроші таксисту і виходить із авта, не доїхавши до місця призначення. Вже на вулиці її наздоганяє таксі, на якому вона їхала. Водій сигналить, а тоді виходить і розпилює їй в обличчя газ із газового балончика, пише Zaxid.net.

Перехожий викликав дівчині «швидку». На місце також приїхали патрульні.

"Сьогодні о 11:20 поблизу Церкви Різдва Пресвятої Богородиці побачив заплакану дівчинку і кількох людей, що зібрались біля неї. Вирішив помогти й ось коротка історія. Таксист на прохання 14-річної дівчинки зробити музику тихіше - зробив її ще голосніше. Дівчина попросила зупинити авто й вийшла. Після цього водій пробував на неї здійснити наїзд біля Церкви по газону (!), а опісля ще й забризкав невідомою речовиною, після чого дівчинка не могла майже говорити і весь час плакала", - прокоментував інцидент випадковий свідок Тарас Репицький.

За його словами, батько дівчини написав заяву в поліцію.

Газом в обличчя: Bolt і поліція прокоментували конфлікт між неповнолітньою і таксистом. Фото: поліція Львівщини. Газом в обличчя: Bolt і поліція прокоментували конфлікт між неповнолітньою і таксистом. Фото: поліція Львівщини.

Балончик Кобра-1Н, який поліція виявила в машині водія сервісу Bolt. Фото: поліція Львівщини.Балончик Кобра-1Н, який поліція виявила в машині водія сервісу Bolt. Фото: поліція Львівщини.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Львівській області потерпілу доставили у лікарню.

"Дізнавачі Сихівського відділу поліції відкрили  кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року", - йдеться у повідомленні поліції.

У Bolt запевнили, що також намагаються розібратися у конфлікті.

«Стосовно ситуації з пасажиркою, наразі наша компанія намагається з’ясувати всі обставини пригоди, що сталася. Ми готові співпрацювати та надати всі необхідні дані поліції, якщо отримаємо від неї такий запит. Компанія Bolt співпрацює з багатьма водіями, транспортними компаніями та автопарками. Водіїв, що не відповідають вимогам компанії, ми відключаємо від платформи. Наразі доступ водія до платформи заблоковано», - прокоментували у Bolt.

Нагадаємо, жертва сексуального насильства розповіла подробиці нападу у Сихівському лісі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах