В’їхав у магазин: у мережу виклали відео аварії на Личаківській

В’їхав у магазин: у мережу виклали відео аварії на Личаківській.

В’їхав у магазин: у мережу виклали відео аварії на Личаківській.

Події
10 вересня 2020 10:22

У мережу виклали відео аварії на Личаківській у Львові, де Renault Kadjar виїхав на тротуар, в’їхав у стіну будинку і, виламавши двері магазину, застряг. Відео опублікувала Патрульна поліції у Львівській області.

Аварія сталася на перехресті вулиць Личаківська-Чехова у середу, 9 вересня.

У Львові Renault Kadjar в’їхав у двері магазину, розтрощив їх і застряг. Фото: Поліція Львівщини.У Львові Renault Kadjar в’їхав у двері магазину, розтрощив їх і застряг. Фото: Поліція Львівщини.

«Добре, що без жертв! Ось, що стається, якщо порушуєш ПДР. На відео ви бачите ДТП, що трапилася 9 вересня на перетині вулиць Личаківська — Чехова близько 19-ї години. 55-річний водій автомобіля Renault Kadjar виконуючи поворот ліворуч не надав дорогу автомобілю BMW 540i, який рухався у зустрічному напрямку. За інерцією водій першої автівки в'їхав у вхідні двері магазину. На щастя, ніхто не постраждав. На порушника склали протокол за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП», — повідомили у поліції.

Нагадаємо, на території військової частини нетверезий майор ЗСУ Володимир Холодний скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток Української військово-медичної академії. Їх у важкому стані доставили у військовий шпиталь, двом з них ампутували ноги. Волонтери збирають гроші на лікування постраждалих. Одна із потерпілих — Галина Николин із Борислава, яка останні роки жила у Дрогобичі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах