Загинув на місці: на пішохідному переході автомобіль BMW збив чоловіка

На пішохідному переході автомобіль BMW збив чоловіка. Фото: поліція Львівської області

На пішохідному переході автомобіль BMW збив чоловіка. Фото: поліція Львівської області

Події
10 вересня 2020 12:49

В ніч на 10 вересня на перехресті вулиць Стрийської-Максимовича у Львові на пішохідному переході автомобіль BMW на смерть збив чоловіка. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«Водій автомобіля «БМВ», 26-річний житель Львова, скоїв наїзд на пішохода, також львів’янина віком 56 років, який переходив проїзну частину в межах пішохідного переходу. Від отриманих травм чоловік помер на місці події», - йдеться в повідомленні поліції.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Винуватцю автопригоди загрожує позбавлення волі від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років або без такого.

Водія «BMW» затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Триває досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини ДТП.

Нагадаємо, у мережу виклали відео аварії на Личаківській у Львові, де Renault Kadjar виїхав на тротуар, в’їхав у стіну будинку і, виламавши двері магазину, застряг.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах