Ніколи такого не було і знову: львів’янка завела дитину у дитсадок і заявила у поліцію про її зникнення

Ніколи такого не було і знову: львів’янка завела дитину у дитсадок і заявила у поліцію про її зникнення. Фото: codecheck.info.

Ніколи такого не було і знову: львів’янка завела дитину у дитсадок і заявила у поліцію про її зникнення. Фото: codecheck.info.

Події
29 вересня 2020 18:14

У Львові жінка заявила у поліцію про зникнення доньки, забувши, що завела її у дитсадок. Неприємний інцидент стався сьогодні, 29 вересня. Про це у спільноті «Варта 1» повідомив її адміністратор Ігор Зінкевич.

«Зникла дитина!!!! Близько 16:20 мама залишила дитину в трамваї №1, який рухався в напрямку залізничного вокзалу. Дівчинка 2014 року народження, звати Арніутова Анна Андріївна. Була одягнена в рожеву курточку, джинси та рожеві кросівки», - написав Ігор Зінкевич.

Львів’янка завела дитину у дитсадок і заявила у поліцію про її зникнення. Фото: Варта 1.Львів’янка завела дитину у дитсадок і заявила у поліцію про її зникнення. Фото: Варта 1.

Занепокоєні юзери одразу ж поспішили на допомогу, почавши активно допомагати у пошуках зниклої "перепостами" і коментарями. Поліція теж розпочала пошуки і встановила, що дівчинка у дитсадку.

«На 17:45 інформація від поліції: дійсно, зідзвонилися з керівником садочку і є підтвердження, що дитина там, тому наразі розбираються з рідними, з якої причини заявлено про зникнення дитини», - додав до свого повідомлення Ігор Зінкевич. 

Речниця патрульної поліції Львівщини Катерина Рибій підтвердила, що до них зателефонувала жінка, та повідомила, що загубилася її донька. Патрульні відразу почали шукати дитину.

«Мама прийшла до сусідки і попросила викликати поліцію, бо загубилася її дитина. Патрульні отримали фото дівчинки і почали шукати. За попередньою інформацією, жінка перебувала у нетверезому стані», – розповіла Рибій.

Пізніше стало відомо, що 32-річна жінка забула, що дитина перебуває в дошкільному закладі на вулиці Костя Левицького.

Ніколи такого не було і знову: львів’янка завела дитину у дитсадок і заявила у поліцію про її зникнення. Фото: Патрульна поліція Львівщини.Ніколи такого не було і знову: львів’янка завела дитину у дитсадок і заявила у поліцію про її зникнення. Фото: Патрульна поліція Львівщини.

Директорка дошкільного кризового центру «Діти вулиці» Марія Неділя у коментарі ZAXID.NET повідомила, що дівчинка перебуває у закладі, із нею все добре. За її словами, матір, ймовірно, забула, де залишила дитину. Також вона зазначила, що вже зателефонувала батькові дівчинки, який має забрати її додому.

Пізніше у патрульній поліції повідомили, що на 32-річну львів’янку склали протокол за неправдивий виклик.

Додамо, що за цей місяць у Львові мами вже вдруге заявляють про зникнення дітей, доки ті спокійно бавляться у дитсадку.

Окрім того, резонансний випадок стався у Львові з 8-річною Соломією Бойко. 25 вересня дівчинка пішла до школи і не повернулася. Правоохоронці переглянули камери відеоспостереження і з’ясували, що Соломія пішла з білявою жінкою. Остання, до слова, теж зникла. Дитину й жінку розшукували кілька днів. На щастя, 28 вересня 8-річну львів'янку знайшли неушкодженою, вона була у бабусі.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах