Статистика: скільки львів'ян інфікувалися коронавірусом

Львівські лабораторії виявляють понад 200  випадків коронавірусу щодня. Фото міськради

Львівські лабораторії виявляють понад 200 випадків коронавірусу щодня. Фото міськради

Події
10 жовтня 2020 09:32

Коронавірус у Львові та області не вщухає. Щодня лабораторії виявляють понад 200 нових випадків інфікування. Станом на ранок 10 жовтня у Львові та на Львівщині вже підтвердили 22386 інфікованих, з них 620 — летальні. Одажав, на щастя, 8651 пацієнт.

Як повідомила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1344 ПЛР-тести, зя ких 214 — позитивні. Серед них 65 — львів`ян. У холодильнику, навіть, не залишилося проб.

Львівські лабораторії виявляють понад 200 випадків коронавірусу щодня. Інфографіка міськрадиЛьвівські лабораторії виявляють понад 200 випадків коронавірусу щодня. Інфографіка міськради

Відомо, що вранці у 8-ій міській клінічній лікарні перебуває 79 пацієнтів, у 1-ій міській клінічній лікарні - 50 пацієнтів, у лікарні швидкої медичної допомоги — 150 пацієнтів.

Нагадаємо, в Україні пропонують запровадити карантин вихідного дня та перевести університети і школи на дистанційне навчання.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах