Ґвалтував дружину і племінника, бив тестя: на Львівщині затримали 50-річного чоловіка

Ґвалтував дружину і племінника, бив тестя: на Львівщині затримали 50-річного чоловіка. Фото: unsplash.com (умовне).

Ґвалтував дружину і племінника, бив тестя: на Львівщині затримали 50-річного чоловіка. Фото: unsplash.com (умовне).

Події
12 жовтня 2020 12:13

На Львівщині взяли під варту чоловіка, якого підозрюють у ґвалтуванні родичів. 50-річний чоловік неодноразово вчиняв сексуальні дії насильницького характеру щодо своєї 24-річної дружини та її 12-річного племінника. Окрім того, знущався над 50-річним тестем. Читайте всі новини Львівської області.

Як повідомили у Прокуратурі Львівщини, нелюда затримали на Миколаївщині.
Встановлено, що чоловік систематично вчиняв домашнє насильство щодо своїх родичів та сексуальні дії насильницького характеру щодо 24-річної дружини та її 12-річного племінника. Тривало це майже рік.

«Раніше чоловіка неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за психологічні та фізичні знущання над своєю дружиною та її 50-річним батьком», — заначили у Прокуратрі.

За клопотанням прокурора підозрюваному судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Йому загрожує до 15 років за гратами або довічне ув’язнення.

Зазначимо, що на каналі СТБ у неділю, 11 жовтня, вийшла програма, присвячена "миколаївській сімейці". 

Як раніше писав VG Львів, 18 червня у Залізничному районі Львова під час прогулянки зник 12-річний хлопчик. Поліцейські попередньо встановили, що хлопчика на вулиці Роксоляни покликав невідомий чоловік, аби той допоміг йому відтягнути мопед та пообіцяв купити дитині газований напій. Невдовзі 12-річний школяр повернувся додому та повідомив, що його зґвалтували. За декілька годин правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 18-річний мешканець Львова, його затримали. 19 червня потерпілий хлопчик під час проведення упізнання вказав поліції на свого кривдника. Під час затримання Мирослав М. зізнався у скоєному злочині, але згодом його родина зайняла позицію — відкидати всі звинувачення. 20 червня Залізничний райсуд Львова обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб без права внесення застави. Згодом суд продовжив запобіжний захід ще на місяць.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах