Пустила заночувати: квартирантка вигнала пенсіонерку з дому

Квартирантка вигнала пенсіонерку з дому. Фото: bzns.media (умовне)

Квартирантка вигнала пенсіонерку з дому. Фото: bzns.media (умовне)

Події
15 жовтня 2020 13:49

В селі Немирів у Львівській області квартирантка вигнала із власної хати пенсіонерку до лісу і судиться з нею за її ж майно. Невдячна жінка живе в будинку старенької вже третій рік. Про це пише ТСН.

Пенсіонерки, яка тепер опинилась просто неба, три роки тому впустила квартирантів пожити, але договір оренди не укладала. Тепер небажані гості виселятись відмовляються, натомість вигнали до лісу саму власницю оселі.

«Вона приїхала сюди на велосипеді, просилася, що вона немає де жити, я, як добра душа, думаю, нехай. Минуло 3 роки, я кажу, Катю, звільняй хату, вона 2 роки мене дурила, водила за ніс, вони чекають, що я помру, щоб собі забрати хату», - розповідає постраждала Марія Нарожняк.

В бабусі є і документи на житло, всі сусіди теж стали за нею горою, навіть суд постановив виселити орендарів  примусово, але квартирантка Катерина Онишків хутко подали апеляцію. Її розгляд аж у середині листопада. До цього часу нещасна пенсіонерка вимушена жити в лісі.

Нагадаємо, львів’янка потрапила на гачок «адвоката» і позбулася 160 тисяч гривень. Сталося це того злощасного дня, коли їй зателефонував ніби то правозахисник її співмешканця і, як кажуть, навішав лапші.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах