Не хотів міряти температуру: у Львові чоловік побив охоронця торгового центру

Не хотів міряти температуру: у Львові чоловік побив охоронця торгового центру. Фото: pixaby

Не хотів міряти температуру: у Львові чоловік побив охоронця торгового центру. Фото: pixaby

Події
18 жовтня 2020 16:12

У львівському торговому центрі чоловік побив охоронця, який хотів поміряти йому температуру. Неприємний інцидент стався у Victoria Gardens ще 7 червня. Втім, суд виніс рішення щодо кривдника працівника торгово-розважального центру лише нещодавно. Читайте найцікавіші новини Львова

Як йдеться у матеріалах справи, 7 червня львів'янин Роман С. зайшов на закупи у ТРЦ Victoria Gardens, що на вулиці Кульпарківській, 226а. Він проминув центральний вхід і попрямував у супермаркет "Сільпо". Прохання охоронця зупинитися і поміряти температуру, що передбачено вимогами закладу, чоловік проігнорував, хоча процедура займає лише кілька секунд. Охоронець наздогнав непокірного відвідувача і намагався зупинити, але той вдарив його в обличчя, пише zaxid.net.

Не хотів міряти температуру: у Львові чоловік побив охоронця торгового центру. Фото: Victoria Gardens.Не хотів міряти температуру: у Львові чоловік побив охоронця торгового центру. Фото: Victoria Gardens.

Роман С. під час засідання заявив судді, що пропозиція охоронця його обурила. На думку чоловіка, охоронець немає права вимагати такого. Своєї провини він не визнав. Запевнив, що не лаявся і охоронця не бив.

Втім, суддя Наталія Румілова, дослідивши докази (свідчення працівників торгового центру, відео з камер спостереження та результати судово-медичної експертизи), визнала львів'янина винним у побитті охоронця. Його оштрафували на 850 гривень.

Раніше VG Львів писав про те, що на Сихові у Львові жінка забарикадувала вихід з аптеки столом і, погрожуючи манікюрними ножицями, захопила заручників.


 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах