Коронавірус на Львівщині на 25 жовтня: статистика, смерті й інші факти

Коронавірус на Львівщині на 25 жовтня: статистика, смерті й інші факти. Фото: Львівська міськрада.

Коронавірус на Львівщині на 25 жовтня: статистика, смерті й інші факти. Фото: Львівська міськрада.

Події
25 жовтня 2020 08:54

Станом на 08.00 неділі, 25 жовтня, на Львівщині 27273 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. За добу в області померли десятеро людей, у яких було підтверджено коронавірусну хворобу.

Як повідомив офіційний Телеграм-канал Львівської міськради "Львів VS коронавірус", з початку пандемії на Львівщині померли 777, у яких було діагностовано СOVID-19. 
10709 — одужали.

Медики розповіди, хто в Україні найчастіше помирає від ускладнень, викликаних коронавірусом.

Станом на 08.00 неділі, 25 жовтня, на Львівщині 27273 підтверджені випадки інфікування коронавірусом.Станом на 08.00 неділі, 25 жовтня, на Львівщині 27273 підтверджені випадки інфікування коронавірусом.

"За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1358 ПЛР-тестів, з яких 405 – позитивні результати. Серед них – 148 мешканців Львова", – йдеться у повідомленні.

У комунальних лікарнях побільшало випадків госпіталізації, місто збільшуватиме кількість ліжкомісць та кисневих концентраторів.

Нагадаємо, львівський лікар заявив про важкі ускладнення після коронавірусу. До львівської Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги останнім часом потрапляє все більше пацієнтів з віддаленими ускладненнями коронавірусної інфекції, які потребують термінового хірургічного втручання. Це венозні тромбози і тромбоз судин тонкого кишківника.

 
 
 
 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах