У дружини і тещі львівського мера виявили коронавірус

У дружини і тещі львівського мера виявили коронавірус. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

У дружини і тещі львівського мера виявили коронавірус. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук

Події
28 жовтня 2020 08:40

У дружини й тещі міського голови Львова Андрія Садового виявили коронавірус. Катерина Кіт-Садова та Марія Кіт 27 жовтня отримали позитивні результати ПЛР-тестів на Covid-19. Читайте всі новини Львова.

Про це мер Львова написав на своїй сторінці Facebook.

«Сьогодні Катерина разом із мамою отримали позитивний ПЛР-тест. Мій результат негативний. Почуваю себе добре, жодних симптомів немає. Дружина з тещею теж в порядку», – написав Андрій Садовий.

Найближчі кілька днів мер перебуватиме на самоізоляції й повернеться на роботу після того, як повторний ПЛР-тест буде негативний. Під час хвороби з рідними Андрій Садовий не контактуватиме.

Як раніше писав VG Львів, 25 жовтня в Україні відбувалися місцеві вибори. Сім'я Садових голосувала на виборчій дільниці № 461949, що на вулиці Миколи Некрасова, 59. На виборчу дільницю мер прийшов з дружиною, тещею та сином. Втім, в останній момент виявив, що забув паспорт. Згодом паспорт знайшла теща і львівський мер таки проголосував. Соціологічна агенція Fama оголосила остаточні дані екзит-полу на виборах міського голови Львова та Львівської міськради. У другий тур виходять Андрій Садовий (38,3%) і Олег Синютка (28,2%).

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах