У Львові стартувало голосування за проекти громадського бюджету

У Львові стартувало голосування за проекти громадського бюджету. Фото: unsplash.

У Львові стартувало голосування за проекти громадського бюджету. Фото: unsplash.

Події
03 листопада 2020 09:53

У Львові стартувало голосування за проекти громадського бюджету. Триватиме воно до 15 листопада. У голосуванні можуть брати участь усі мешканці Львівської об'єднаної територіальної громади. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Протягом 1-15 листопада мешканці можуть голосувати за ті проекти, які їм сподобались. Ідеї, що наберуть найбільше голосів, профінансує Львівська міська рада. На реалізацію найцікавіших проектів у 2021 році мерія виділила 58 мільйонів гривень.

На цьогорічний громадський бюджет мешканці Львівської ОТГ подали 240 проектів, у яких пропонують створювати та розвивати громадські простори у мікрорайонах.

Проголосувати можна за один малий проект (фінансування до 600 тисяч гривень) та один великий проект (до 3 мільйонів гривень). Зробити це можна на сайті громадського бюджету, скориставшись електронним цифровим підписом чи BankID, у терміналах ПриватБанку, або ж, якщо у вас немає банківської картки, то ви можете проголосувати у ЦНАПах.

Як раніше писав VG Львів, у Сихівському районі Львова створять громадський простір із незвичайним фонтаном. Водограй утворюватиме хмари туману заввишки з триповерховий будинок. 

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах