Зрізав браслет: озброєний львів'янин втік з-під домашнього арешту

У Львові розшукують озброєного рецидивіста. Фото умовне: pexels.com

У Львові розшукують озброєного рецидивіста. Фото умовне: pexels.com

Події
04 листопада 2020 10:00

У Львові розшукують озброєного рецидивіста. Засуджений за розбій 33-річний львів’янин Олексій Яблочко зрізав електронний браслет з ноги та втік з квартири на вулиці Таджицькій.

Вперше чоловік спробував втекти з-під домашнього арешту 27 жовтня. Тоді його дружина зателефонувала до поліції. Правоохоронцям вдалося швидко затримати зловмисника.

Як повідомляє ZAXID.NET, наступного дня рецидивісту таки вдалося втекти. Він дочекався, коли електронний браслет розрядився, легко його зрізав та втік.

За розбій Олексій Яблочко мав перебувати під нічним домашнім арештом, так постановили у Личаківському районному суді. Однак навіть під час перебування під арештом злочинець зумів ще кілька разів обікрасти магазини у Личаківському районі і навіть пограбувати перехожих.

У Львові розшукують озброєного рецидивіста 33-річного львів’янина Олексія Яблочко. Фото поліціїУ Львові розшукують озброєного рецидивіста 33-річного львів’янина Олексія Яблочко. Фото поліції

Відомо, що Олексій Яблочко є злісним рецидивістом та наркозалежним. Йому 33 роки, з яких 13 років він просидів у в’язниці. Неодноразово був засуджений саме за крадіжки та розбій. Він може перебувати в районі вулиці Пасічної та на Тракті Глинянському. Чоловік є озброєним, має при собі ніж.

Олексій Яблочко зростом близько 180 см, має безліч татуювань на тілі. Носить темну куртку з капюшоном, на пальцях правої руки має також татуювання у вигляді перстнів.

Якщо хтось володіє інформацією про місце перебування небезпечного злочинця, поліція просить повідомляти на їхню гарячу лінію за номером 102.

Нагадаємо, на Львівщині затримали 37-річного вбивцю, який втік з дрогобицької виправної колонії. 

Читайте всі новини у нашому каналі Телеграм, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах