Левандівський педофіл: справу про зґвалтування 12-річного хлопчика скерували до суду

Справу про зґвалтування 12-річного хлопчика скерували до суду. Фото: Факти Запоріжжя (умовне)

Справу про зґвалтування 12-річного хлопчика скерували до суду. Фото: Факти Запоріжжя (умовне)

Події
01 грудня 2020 16:53

Слідчі завершили досудове розслідування за фактом зґвалтування малолітнього львів’янина та скерували справу до суду. Підозрюваному, 18-річному мешканцю Львова, загрожує до 15 років позбавлення волі. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівщини, своїми діями зловмисник спричинив малолітньому тілесні ушкодження легкого ступеня важкості, а також психологічну травму.

Нагадаємо, 18 червня цього року у Залізничному районі Львова під час прогулянки зник 12-річний хлопчик. Поліцейські попередньо встановили, що хлопчика на вулиці Роксоляни покликав невідомий чоловік, аби той допоміг йому відтягнути мопед та пообіцяв купити дитині газований напій. Невдовзі 12-річний школяр повернувся додому та повідомив, що його зґвалтували. За декілька годин правоохоронці встановили, що до скоєння злочину причетний 18-річний мешканець Львова, його затримали. 19 червня потерпілий хлопчик під час проведення упізнання вказав поліції на свого кривдника. Під час затримання Мирослав М. зізнався у скоєному злочині, але згодом його родина зайняла позицію — відкидати всі звинувачення. 20 червня Залізничний райсуд Львова обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб без права внесення застави. Згодом суд продовжив запобіжний захід ще на місяць.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах