Коронавірус на Львівщині: дані на 13 грудня

Коронавірус на Львівщині: дані на 13 грудня. Ілюстрація: Vgorode.ua

Коронавірус на Львівщині: дані на 13 грудня. Ілюстрація: Vgorode.ua

Події
13 грудня 2020 10:02

Станом на 09.00 неділі, 13 грудня, на Львівщині 53662 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. 1487 — летальні, 37289 — одужало. Про це повідомили у Львівській міськраді.

Як йдеться у повідомленні, за вчорашню добу лабораторні центри провели 611 ПЛР-тестів, з них позитивні – 363. Серед них львів’ян – 87.

Станом на 09.00 неділі, 13 грудня, на Львівщині 53662 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. Станом на 09.00 неділі, 13 грудня, на Львівщині 53662 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. 

Завідувач першого хірургічного відділення львівської Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Гнат Герич заявив про важкі ускладнення після коронавірусу. За його словами, до Клінічної лікарні останнім часом потрапляє все більше пацієнтів з віддаленими ускладненнями коронавірусної інфекції, які потребують термінового хірургічного втручання. Це венозні тромбози і тромбоз судин тонкого кишківника.

Львівські лікарі отримали патент на лікування коронавірусу. Пульмонолог Анатолій Невзгода один із них. За його словами, невдовзі цей патент буде переоформлено на винахід. Це будуть ліки від COVID-19, які підуть у Європу.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах