Коронавірус у Львові на 16 грудня: цифри, інфографіка, факти

Коронавірус у Львові на 16 грудня: цифри, інфографіка, факти. Фото: Інтерфакс

Коронавірус у Львові на 16 грудня: цифри, інфографіка, факти. Фото: Інтерфакс

Події
16 грудня 2020 09:15

Станом на 08.00 середи, 16 грудня, на Львівщині 54833 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. 1562 — летальні, 39564 — одужало. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

За добу у Львівській області лабораторно підтверджено 600 нових випадків коронавірусу.

"За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1442 ПЛР-тести, з яких 600 – позитивні результати. Серед них – 372 мешканці Львова", – йдеться у повідомленні.

Станом на 08.00 середи, 16 грудня, на Львівщині 54833 підтверджені випадки інфікування коронавірусом.Станом на 08.00 середи, 16 грудня, на Львівщині 54833 підтверджені випадки інфікування коронавірусом.

Завідувач першого хірургічного відділення львівської Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги Гнат Герич заявив про важкі ускладнення після коронавірусу. За його словами, до Клінічної лікарні останнім часом потрапляє все більше пацієнтів з віддаленими ускладненнями коронавірусної інфекції, які потребують термінового хірургічного втручання. Це венозні тромбози і тромбоз судин тонкого кишківника.

Львівські лікарі отримали патент на лікування коронавірусу. Пульмонолог Анатолій Невзгода один із них. За його словами, невдовзі цей патент буде переоформлено на винахід. Це будуть ліки від COVID-19, які підуть у Європу.

Додамо, що 15 грудня в Україні зафіксували новий коронавірусний рекорд – позитивний. Втім, з 19 грудня в Україні посилять карантинні обмеження. Кабінет міністрів України запровадив по всіх областях нові правила і заборони.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах