Допоможи знайти: у Львові розшукують особливо небезпечного злочинця

Поліція Львівщини оголосила у розшук небезпечного злочинця 41-річного Сергія Кутового. Фото поліції

Поліція Львівщини оголосила у розшук небезпечного злочинця 41-річного Сергія Кутового. Фото поліції

Події
24 грудня 2020 16:48

Поліція Львівщини оголосила у розшук особливо небезпечного злочинця, причетного до вбивства та шести розбоїв. 41-річний Сергій Кутовий зі Львова підозрюється у вбивстві колишнього війта села Миклашів Михайла Пугача у червні цього року.

Як повідомили у поліції, львів’янин Сергій Кутовий причетний і до інших тяжких та особливо тяжких злочинів на Львівщині, Тернопільщині та Рівненщині.

«21 червня 2020 року вночі розшукуваний разом з двома спільниками проникли в будинок у селі Миклашів Пустомитівського району, де проживали 62-річний чоловік та його 56-річна дружина. Вони зв’язали і жорстоко побили господарів, заволоділи грошима та ювелірними виробами, після чого втекли. Від травм чоловік помер на місці події, його дружина отримала тілесні ушкодження», – повідомили у поліції Львівщини.

Поліція Львівщини оголосила у розшук особливо небезпечного злочинця, причетного до вбивства та шести розбоїв 41-річного Сергія Кутового. Фото поліціїПоліція Львівщини оголосила у розшук особливо небезпечного злочинця, причетного до вбивства та шести розбоїв 41-річного Сергія Кутового. Фото поліції

Двох нападників поліція затримала 30 червня. Третій співучасник Кутовий Сергій Ігорович переховується. Згодом суд обрав зловмисникам, двом львів’янам віком 26 та 29 років, запобіжні заходи – тримання під вартою строком на 60 діб без внесення застави

Поліцейські просять сповістити будь-яку інформацію, яка допоможе їм у розшуку небезпечного злочинця.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах