Молитви допомогли: одномісячна донька львівського священника подолала COVID-19

Одномісячна донька львівського священника подолала COVID-19. Фото: Kateryna Terletska/Facebook

Одномісячна донька львівського священника подолала COVID-19. Фото: Kateryna Terletska/Facebook

Події
29 грудня 2020 16:47

Одномісячна донька львівського священника Петра Терлецького Даринка, яка передчасно народилася і мала позитивний тест на Covid-19, подолала недугу. Однак її стан досі стабільно важкий. Про це пише Твоє Місто. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

«У донечки стабільно важкий стан здоров’я. Вона досі знаходиться під «ковпачком», але вже Covid-від’ємна», – розповів отець Петро Терлецький.

А ось дружина львівського священника Катерина  почувається дещо краще. З палати інтенсивної терапії її вже перевели. Завтра жінці мають зробити повторну комп’ютерну томографію, аби знати, який точно її стан.

«Катерину вже перевели з палати інтенсивної терапії у загальну. Вона ще дуже квола, дихає через маску, яка під’єднана до кисневого концентратора», – каже отець Петро Терлецький.

Нагадаємо, раніше священник з Українського Католицького університету Петро Терлецький просив львів'ян про фінансову допомогу на лікування дружини і новонародженої дитини. У його 37-річної дружини через корона вірус було уражено 90% легенів, а донечка Даринка, яка нещодавно з'явилася на світ, перебуває у критичному стані.

На коронавірус вагітна жінка захворіла ще 14 листопада. Вона тиждень лікувалась вдома, а коли стан погіршився – її госпіталізували. З 20 листопада жінка лежала у львівському міському пологовому будинку №1, що на вулиці Мечникова. Тоді її перевели у лікарню швидкої допомоги.

Донька Даринка народилася з вагою 1 230 грам. Її відразу реанімобілем перевели в реанімацію львівської обласної лікарні. У Катерини Терлецької КТ показало, що легені уражені на більш як 90%. Вдома на одужання матері чекають ще 5 дітей.

Лише минулого тижня дружину львівського священника Петра Терлецького Катерину від’єднали від апарату ШВЛ і тепер вона дихає через кисневу маску. Раніше Катерина передала рідним записку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах