Не прижилося: помер 30-річний чоловік, якому львівські лікарі пересадили серце

Помер чоловік, якому пересадили серце у Львові. Фото: zaxid.net

Помер чоловік, якому пересадили серце у Львові. Фото: zaxid.net

Події
04 сiчня 2021 09:53

Чоловік, якому 25 грудня у Львові зробили пересадку серця, помер за кілька днів після операції. Йому було 30 років. Про це повідомляє Mukachevo.net.

Едуард з Мукачева чотири роки тому внаслідок пневмонії отримав ускладнення на серце. Батько двох дітей, шести та трьох років, отримав орган 42-річної львів’янки. Операцію провели 25 грудня 2020 року. Після того, як мозок жінки помер, її родичі погодилися на донорство.

«На жаль, пацієнт Едуард, якому нещодавно провели трансплантацію серця, помер. Смерть наступила внаслідок поліорганної недостатності. Серце працювало добре, жодних претензій до роботи серця не було.

Поліорганна недостатність була обумовнена первинною печінковою та нирковою недостатністю, яка була наслідком серцевої недостатності. На жаль, з декомпенсанцією по пецінці та нирках, медики не змогли його врятувати. Провели декілька сеансів гемодіалізу, однак всі заходи не дали бажаного позитивного результату і, на жаль, пацієнт помер», – розповів Тvoemisto.tv директор з анестезіологічної роботи лікарні Іван Міськів.

Нагадаємо, у Львові виконали трансплантацію печінки вперше на теренах Західної України. Ще одне серце, дві нирки та печінку від посмертного донора пересадили в лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова.

Лікарі від Бога: 7 унікальних операцій, проведених львівськими хірургами у 2020 році

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах