Обережніше на віражах: у горах на Львівщині травмувалися троє лижників

У горах на Львівщині травмувалися троє лижників. Фото: Щоденний Львів (умовне)

У горах на Львівщині травмувалися троє лижників. Фото: Щоденний Львів (умовне)

Події
18 сiчня 2021 13:44

Через необережність відпочинок у горах може закінчитись трагічно. Так, 17 січня на гірськолижних курортах Львівщини травмувались троє туристів-лижників. Про це повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС Львівщини.

На лижних трасах гори Тростян травмувались 2 лижники: 37-річний мешканець села Зашківі Львівської області травмував ліву ногу; 30-річний мешканець села Лани Львівської області, чоловік отримав травму таза.

На горі Високий Верх, гірськолижний курорт «Захар Беркут», рятувальники надали допомогу наймолодшому потерпілому лижнику – 11-річному львів’янину, який травмував праву ногу.

Рятувальники надали потерпілим домедичну допомогу та спустили до підніжжя гір, де передали їх медикам для надання подальшої допомоги.

У горах на Львівщині травмувалися троє лижників. Фото: ГУ ДСНСУ горах на Львівщині травмувалися троє лижників. Фото: ГУ ДСНС

Нагадаємо, 25-річному львів'янину, який серед зими загубився у Карпатах, можуть ампутувати ноги. У чоловіка діагностували глибоке обмороження. Нині він у лікарні під наглядом медиків.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах