Помер на лавці: біля храму у Львові знайшли труп

Біля храму у Львові знайшли труп. Фото: s.ura.news (умовне)

Біля храму у Львові знайшли труп. Фото: s.ura.news (умовне)

Події
19 сiчня 2021 13:40

Сьогодні, 19 січня, на лавці поблизу церкви Йосафата, що на вулиці Замарстинівській, 134а у Львові, виявили тіло літнього чоловіка без ознак життя. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

У Телеграм-каналі «Типовий Львів» зазначили, що чоловік помер від переохолодження. Втім, очевидці розповідають зовсім інше. Відомо, що чоловік прийшов на ранкову службу у церкві, близько 10:00. Там йому раптово стало погано, тож він вийшов на вулицю, сів на лавку біля церкви, де невдовзі і помер.

Парафіяни одразу викликали медиків, які після приїзду підвердили смерть. Правоохоронці ще встановлюють точну причину смерті, однак вже заперечили поширену у соцмережах інформацію про те, що він замерз до смерті.

«Сьогодні було освячення води, цей чоловік, як мені розказували парафіяни, був у церкві, де йому стало зле. Йому допомогли вийти на вулицю, посадили на лавку і він помер. Викликали медиків, тоді викликали поліцію, як це і має робитися. Але ми не могли його навіть накрити, поки тіло не оглянули правоохоронці», – розповів священник Ігор Безкостий, пише Zaxid.net.

Біля храму у Львові знайшли труп. Фото: Типовий ЛьвівБіля храму у Львові знайшли труп. Фото: Типовий Львів

Нагадаємо, з початку 2021 року до лікарень Львова з переохолодженням та обмороженням госпіталізували 16 людей. У 12 із них були обморожені кінцівки, четверо отримали переохолодження. Львівська мерія закликає усіх бути обережними на вулиці під час морозу й дотримуватися простих правил поведінки, аби уникнути біди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах