Трусився від холоду і плакав: львівські патрульні врятували цуценя

Львівські патрульні врятували цуценя. Фото патрульної поліції

Львівські патрульні врятували цуценя. Фото патрульної поліції

Події
27 сiчня 2021 17:47

Патрульні врятували цуценя, якого господар зачинив на балконі свого будинку на вулиці Раковського у Львові. Собака трусився від холоду і жалібно скавулів. Тваринку назвали Айсом, тепер його життю нічого не загрожує.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, 26 січня близько 16:00 стурбовані мешканці з вулиці Раковського зателефонували на лінію 102 і розповіли, що в одному із будинків на балконі більше години скавулить цуценя.

У будинку, де цуценя опинилось в пастці, світло було ввімкнене, проте двері правоохоронцям ніхто не відчинив. У 43-річного мешканця цього будинку був вимкнений телефон. Тож поліцейські зателефонували до його матері і жінка дала дозвіл на порятунок цуцика.

Мати власника будинку пояснила копам, що собачка сходила в туалет в оселі, тож її син так його покарав – в холод зачинив бідолаху на балконі. За словами жінки, чоловік, мабуть, напився і спить, тому й двері не відчиняє. Також вона попросила забрати собаку.

Поліцейські знайшли драбину і один з патрульних зняв цуценя з балкону. Собака була дуже налякана та трусилась від холоду. Інспектори назвали його Айсом (Мороз), адже він так довго просидів на холоді.

Врятованого собаку тимчасово прихистили сусіди. Згодом інспектори встановили особу жінки, яка продала цуценя чоловікові за 100 гривень. Коли він вийшов на зв’язок, вона приїхала і, повернувши йому гроші, забрала цуценя. Тепер здоров'ю чотирилапого нічого не загрожує і вже є охочі забрати його в свою родину.

Нагадаємо, у Львові шукають донорів крові для собак, а також знайомлять із чотирилапими, які вже стали донорами. Щомісяця завдяки донорській крові у місті Лева вдається врятувати приблизно чотирьох тварин. Втім, потреба у донорах є завжди.

Читайте всі новини у нашому каналі Telegram, додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram

Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах