Через коронавірус: помер екс-начальник міліції Львівщини Василь Пісний

Через коронавірус: помер екс-начальник міліції Львівщини Василь Пісний. Фото: westnews.info

Через коронавірус: помер екс-начальник міліції Львівщини Василь Пісний. Фото: westnews.info

Події
28 сiчня 2021 13:44

Сьогодні, 28 січня, зупинилося серце екс-начальника міліції Львівщини та екс-заступника начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю СБУ Василя Пісного.  Чоловік помер внаслідок ускладнення коронавірусу. Про це повідомили в львівському осередку «Асоціації ветеранів МВС України».

«Сьогодні прийшла сумна звістка. 28 січня 2021 року помер наш колега, ветеран органів внутрішніх справ, колишній начальник ГУ МВСУ у Львівській області, генерал-лейтенант міліції Пісний Василь Михайлович», – йдеться у повідомленні.

58-річний Василь Пісний тривалий час перебував у важкому стані в лікарні через ускладнення коронавірусу. У листопаді 2020 року деякі ЗМІ навіть помилково повідомили про його смерть, втім ця інформація виявилася неправдивою. Василь Підлісний продовжував боротися з недугою. 

Василю Пісному було 58 років. Фото: espreso.tvВасилю Пісному було 58 років. Фото: espreso.tv

Додамо, що Василь Пісний – генерал-лейтенант міліції, екс-начальник Департаменту державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України, екс-заступник начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України. Він народився у 1963 році на Тернопільщині. У 1989 році отримав диплом Львівського сільськогосподарського інституту (спеціальність: «Інженер-механік»). З 1990 по 1995 рік навчався в Львівському державному університеті імені Івана Франка (спеціальність: «Правознавство», кваліфікація: «Юрист»). З листопада 2004 року — начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ) УМВСУ у Тернопільській області. У березні 2005-го обійняв посаду начальника УМВС в Тернопільській області. З 2007 року Василь Пісний очолив Управління з розслідування особливо важливих справ Державної податкової адміністрації західного регіону. З 4 березня 2014 по 4 січня 2015 року очолював Департамент по боротьбі з економічною злочинністю МВС України. 1 вересня 2015 року Пісний був призначений на посаду заступника начальника Головного управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України.

Нагадаємо, 18 червня 2020 року від ускладнень, спричинених коронавірусом, помер начальник Військово-медичного клінічного центру західного регіону Іван Гайда. За місяць коронавірус забрав життя його рідного брата, ще одного українського лікаря, Олега Гайди. 27 жовтня 2020, через ускладнення коронавірусу, відійшов у вічність 44-річний отець Ігор Кожидло, настоятель парафії Святих Апостолів Петра і Павла в Бережанах (Галицький деканат). 8 листопада 2020 року від ускладнення коронавірусу помер 56-річний завідувач відділення Львівської обласної інфекційної лікарні Ігор

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах