Зігрійся чаєм: на Сихові облаштували пункт обігріву

У приміщенні Центру Довженка на Сихові облаштували пункт обігріву. Фото: pinterest.com

У приміщенні Центру Довженка на Сихові облаштували пункт обігріву. Фото: pinterest.com

Події
11 лютого 2021 16:54

У приміщенні Центру Довженка на проспекті Червоної Калини, 81 облаштували пункт обігріву. Його двері відчинені для всіх, хто хотів би погрітись у теплому місці і випити чаю. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Сам центр зараз не працює, але в приміщенні чергують охоронці та працівники, що живуть неподалік. Тож, якщо ви замерзли на зупинці громадського транспорту чи просто потребуєте перепочити у теплому місці, — ласкаво просимо», — розповіла директорка Центру Довженка Марта Іванишин.

У Центрі Довженка на проспекті Червоної Калини облаштували пункт обігріву. Фото міськрадиУ Центрі Довженка на проспекті Червоної Калини облаштували пункт обігріву. Фото міськради

Нагадаємо, львів’ян закликають допомагати бездомним та потребуючим людям, і повідомляти про факти та місця їхнього перебування, якщо вони потребують допомоги за номерами 15−80, 233−14−79 або 233−10−49.

Зараз у місті в посиленому режимі діють два пункти обігріву — на вулиці Кирилівській, 3а та на вулиці Личаківській, 56.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть трапитись через негоду, мешканців міста просять інформувати «Гарячу лінію» за номером 15-80 для оперативного реагування служб.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах