1,5 мільйона — у таблетках: двоє львів'ян торгували забороненими медпрепаратами

Двоє львів'ян займалися розповсюдженням незаконних препаратів за допомогою Інтернету. Фото: Кіберполіція

Двоє львів'ян займалися розповсюдженням незаконних препаратів за допомогою Інтернету. Фото: Кіберполіція

Події
15 лютого 2021 17:53

Двоє львів'ян займалися розповсюдженням незаконних препаратів за допомогою Інтернету. Під час обшуків у них вилучили медпрепаратів на 1,5 мільйони гривень. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомляє Кіберполіція, двоє львів’ян, віком 32 та 34 роки, створили та адміністрували два вебсайти, де продавали сильнодіючі лікарські засоби, які містять речовини, що є заборонені до обігу в Україні. Товар покупцям відправляли поштою, а прибуток отримували на банківські рахунки, які були відкриті на підставних осіб.

«Фігуранти в інтернеті продавали заборонені до обігу лікарські засоби, зокрема «Метандієнон» та «Нандролон». Під час обшуків в оселях зловмисників працівники поліції вилучили препарати на 1,5 млн грн», – йдеться у повідомленні.

Двоє львів'ян займалися розповсюдженням незаконних препаратів за допомогою Інтернету. Фото КіберполіціїДвоє львів'ян займалися розповсюдженням незаконних препаратів за допомогою Інтернету. Фото Кіберполіції

Нагадаємо, серед вулиці у Львові оперативники затримали двох мешканців області, які займалося збутом наркотиків. Учасники злочинного угрупування купували наркотики оптовими партіями, фасували, а потім продавали героїн та метадон на території області. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах