До кінця тижня: у Львові та області оголосили штормове попередження

У Львові та на Львівщині оголосили штормове попередження до кінця тижня. Фото: 24tv.ua

У Львові та на Львівщині оголосили штормове попередження до кінця тижня. Фото: 24tv.ua

Події
16 лютого 2021 11:45

У Львові та області оголосили штормове попередження до кінця тижня. Синоптики прогнозують морози, сніг та ожеледицю. Уже в суботу, 20 лютого, температура повітря буде підвищуватися. Читайте всі новини Львова та Львівщини за сьогодні.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометорології, у Львівській області та у Львові 16 лютого на дорогах передбачають ожеледицю. Вночі та вранці подекуди туман видимістю 200 — 500 метрів.

Загалом на найближчу добу синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Без опадів. Вночі та вранці туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5 — 10 м/с. Температура вночі 11 — 13 градусів морозу, вдень 4 — 6 гадусів морозу. Погіршення видимості в опадах, в тумані 200 — 500 метрів.

17 — 18 лютого обіцяють хмарний день з проясненнями. Буде падати сніг. Подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-східний, 7 — 12 м/с. Температура повітря вночі 4 — 9 градусів морозу, вдень від -2 до 3 тепла. 18 лютого впродовж доби 0 — 5 градусів морозу.

19 лютого синоптики прогнозують подібну погоду. Також буде ожеледиця. Вітер південно-східний, 5 — 10 м/с. Температура вночі 8 — 13 градусів морозу, вдень — мороз до -6 градусів.

20 лютого хмарно з проясненнями. День уже буде теплвшим. Невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 3 — 8 м/с. Температура вночі 4 — 9 градусів морозу, вдень від 2 морозу до 3 градусів тепла.

Нагадаємо, на вихідних 13-14 лютого у Львові виявили сімох людей з обмороженнями. Їх всіх госпіталізували до 8-ї міської клінічної лікарні Львова з глибоким обмороженням рук та ніг. Цим пацієнтам будуть ампутувати відмерзлі частини тіла. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах