Вітали з Днем народження: з’явилися подробиці вибуху у Дрогобичі

З'явилися подробиці вибуху гранати у Дрогобичі, внаслічок чого загинули двоє чоловіків. Фото: поліції

З'явилися подробиці вибуху гранати у Дрогобичі, внаслічок чого загинули двоє чоловіків. Фото: поліції

Події
22 лютого 2021 11:50

З'явилися подробиці вибуху гранати у Дрогобичі. Попередньо відомо, що ніяких конфліктів між загиблими не виникало. Жінка, якій вдалося вижити, вже опритомніла у лікарні. Читайте новини Львова та Львівщини на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Трагедія сталася у ніч на 21 лютого. На камері спостереження видно, як один з чоловіків дістав гранату і вона вибухнула в його руках. Причини вибуху правоохоронці наразі не повідомляють. 

Як повідомляє ТСН, зараз біля під’їзду дрогобицької п'ятиповерхівки стоять лампадка та дві троянди.  Відомо, що у 40-річного Володимира, який мешкав тут, напередодні був День народження. Кажуть, що пара прийшла, щоб привітати друга.

"Конфліктів не було, в них були нормальні дружні відносини. Близько трьох років разом працювали, їздили за кордон", — розповів начальник Дрогобицього відділу поліції Іван Малиш. 

38-річна жінка, яка стояла поруч, вижила. Медики називають це дивом. Вона перебуває у реанімації у важкому стані із множинними осколковими пораненнями травми майже всього тіла: голови, шиї, грудної клітки, живота, верхніх і нижніх  кінцівок. Попереду на неї чекають кілька операцій. 

Жінка перебуває у свідомості, але поліція її поки що не допитала.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах