Зламала ногу у двох місцях: львів'янка позиватиметься до суду через слизьку дорогу

У Львові жінка через суд вимагатиме відшкодування за зламану ногу під час ожеледиці. Фото: cкріншот із відео

У Львові жінка через суд вимагатиме відшкодування за зламану ногу під час ожеледиці. Фото: cкріншот із відео

Події
24 лютого 2021 13:05

У Львові жінка впала на слизькій дорозі і зламала ногу у двох місцях. Тепер вона через суд вимагатиме відшкодування вартості дорогого лікування. Нині жінка збирає усі чеки та довідки з лікарні. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Галина Когут впала за кілька метрів від під'їзду, коли переходила дорогу. Послизнулася біля тротуару і встати уже не змогла. Медики діагностували перелом гомілки у двох місцях. Тепер потерпіла хоче позиватися до суду, повідомляє ТСН.

"Каша, я ставлю ногу, ця нога підвертається і я падаю, під кашою був лід. Я відчула, що тріснула кістка", — розповіла жінка.

До цього вона зверталася на гарячу лінію міста, аби вулицю прибрали. На звернення жінки відреагували і надіслали фото розчищеного тротуару, але дорога залишилася такою ж. За словами чиновників, дорогу посипали сумішшю проти ожеледиці.

"Звичайно, що чистили. Я не можу встановити причину, чому вона впала. Якщо комісія, відповідні органи встановлять, що було слизько, тоді слизько. Я не експерт", — пояснив заступник Шевченківської райдержадміністрації Святослав Костяк.

За станом тротуарів і доріг має слідкувати балансоутримувач. Те, що жінка переходила дорогу не по зебрі, не знімає відповідальності з комунальників.

Пані Галина через суд вимагатиме відшкодування вартості дорогого лікування, до того ж, щонайменше два місяці буде без роботи. Нині жінка збирає усі чеки та довідки з лікарні.

Нагадаємо, у Львові за півдня сніг обвалився з дахів на шість автомобілів. Деякі були припарковані біля будинків, інші просто проїжджали вулицею. Сніг падає і на перехожих. Останній випадок стався у вівторок, 23 лютого, близько 13:15. На вулиці Лісній, 7а у Львові, внаслідок падіння снігової брили з даху, було травмовано мешканку жінку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах