Контрольна з порно: проти викладача Львівської політехніки відкрили кримінальну справу

Проти викладача із «Львівської політехніки» відкрили кримінальне провадження за контрольну з порнографічними картинками. Фото: pexels.com

Проти викладача із «Львівської політехніки» відкрили кримінальне провадження за контрольну з порнографічними картинками. Фото: pexels.com

Події
26 лютого 2021 11:39

Проти викладача із «Львівської політехніки» відкрили кримінальне провадження  за контрольну з порнографічними картинками. Програму із задачками він розробив сам і задав її першокурсникам.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Слідчим відділом Львівського районного управління ГУНП у Львівській області здійснюється досудове розслідування у окремому кримінальному провадженні, розпочатому 18.12.2020 на підставі матеріалів правоохоронних органів за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч2 ст 301 КК України. (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, вчинені щодо кіно-та відеопродукції, комп’ютерних програм порнографічного характеру) », – відповіли у Національній поліції у Львівській області на інформаційний запит Тvoemisto.tv .

Йому загрожує штраф від двох до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження чи позбавлення волі на строк до п'яти років. 

Нагадаємо, у грудні 2020 року 59-річний викладач Інституту комп’ютерних наук Національного університету «Львівська політехніка» Дмитро Зербіно під час тестування з дискретної математики показав першокурсникам порнографічні зображення. Цю методику викладання він назвав «релаксуючою», заявивши, що подібну використовують у Японії. Тоді йому оголосили догану і на два місяці відсторонили від викладання.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах