Новий челендж: у львівському електротранспорті виявили псевдоконтролерів

У львівському електротранспорті виявили псевдоконтролерів. Фото: Твоє Місто (умовне)

У львівському електротранспорті виявили псевдоконтролерів. Фото: Твоє Місто (умовне)

Події
01 березня 2021 16:30

Львівські правоохоронці затримали молодиків, які в електротранспорті представлялись контролерами. Хлопці пояснили, що це було для «челенджу». Про це повідомили в пресслужбі «Львівелектротрансу».

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Шахраїв виявили працівники відділу контролю «Львівелектротрансу» у п’ятницю, 26 лютого. Хлопці самі не мали квитків на проїзд, проте представились контролерами. Під час з’ясування обставин стало відомо, що юнаки не працюють на підприємстві та не мають права для перевірки проїзних документів у пасажирів.

«Здійснивши втечу, порушники у короткий термін були затримані працівниками Шевченківського відділу поліції Львова. Свою поведінку пояснили, що це для челенджу», – розповів директора «Львівелектротрансу» Віталій Баранський .

У львівському електротранспорті виявили псевдоконтролерів. Фото: ЛьвівелектротрансУ львівському електротранспорті виявили псевдоконтролерів. Фото: Львівелектротранс

Нагадаємо, у Львові аферисти надурили двох пенсіонерок. Жертвами зловмисників стали 91-річна та 88-річна львів'янки. Жінки віддали шахраям 51 тисячу гривень. Обидві віддали гроші за «порятунок сина, який потрапив в аварію».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах