У голови Львівської обладміністрації з'явився новий заступник: що про нього відомо

У голови Львівської обладміністрації з'явився новий заступник. Фото: Віталій Загайний/Facebook

У голови Львівської обладміністрації з'явився новий заступник. Фото: Віталій Загайний/Facebook

Події
02 березня 2021 12:14

У голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького з’явився новий заступник – ним став Віталій Загайний. До призначення на посаду чоловік близько року був першим заступником голови Чернігівської обладміністрації.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Щиро вдячний Чернігівщині за понад рік продуктивної праці та з новими очікуваннями повертаюся у Львів, де розпочинаю працювати у Львівській ОДА заступником голови обласної державної адміністрації», – написав Віталій Загайний.

У голови Львівської обладміністрації з'явився новий заступник. Фото: Віталій Загайний/FacebookУ голови Львівської обладміністрації з'явився новий заступник. Фото: Віталій Загайний/Facebook

Що очолить

За інформацією Zaxid.net, Віталій Загайний уже приступив до виконання нових обов'язків. Його призначили на посаду заступника голови Львівської облдержадміністрації з сьогоднішнього дня, 2 березня. А відповідне рішення прийняли ще в п’ятницю, 26 лютого.

У підпорядкуванні Віталія Загайного буде департамент соцзахисту, АПК, цивільного захисту, управління туризму і курортів, служба у справах дітей.

Що відомо

Віталій Загайний родом із Луцька. У 1997-1998 роках працював заступником директора приватного підприємства «Гребінка» у Львові. Пізніше, у 1998-1999 роках, був головою правління молодіжної громадської організації «Асоціація молодіжних організацій Львівщини». 49-річний Віталій Загайний у 2001 році був учасником громадського комітету опору «За правду!». На початку 2000-х років він був депутатом Львівської міськради. У 2004 році закінчив аспірантуру у Львівському державному університеті фізичної культури.

Також працював помічником-консультантом народного депутата України Тараса Стецьківа, потім – помічником-консультантом народного депутата Михайла Косіва. У 2004-2005 роках Віталій Загайний був директором Львівського комунального підприємства «Спортресурс». З 2004 по 2010 працював заступником голови Львівського регіонального відділення Асоціації міст України, також був головою правління Центру громадських ініціатив.

У лютому 2020 року Віталій Загайний став заступником голови Чернігівської облдержадміністрації. Це його останнє місце роботи до Львівської облдержадміністрації.

Новий заступник голови Львівської облдержадміністрації одружений, має двох синів. Його дружина Любов Загайна працює головним спеціалістом департамент економічного розвитку Львівської міськради.

Нагадаємо, 38-річний Олександр Шляховський очолив поліцію Львівської області. Представлення відбулося 16 лютого. До призначення на посаду очільника правоохоронець майже рік очолював Нацполіцію Закарпаття.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах