Які спеціальності на Львівщині є найзатребуванішими: дивись на зарплати

Які спеціальності на Львівщині є найзатребуванішими: дивись на зарплати. Фото: brodv

Які спеціальності на Львівщині є найзатребуванішими: дивись на зарплати. Фото: brodv

Події
03 березня 2021 12:13

Статистики розповіли, хто у Львівській області найбільше заробляє. Середня номінальна заробітна плата штатного працівника Львівщини у січні 2021 року становила 11038 гривень, що у 1,8 раза вище рівня мінімальної заробітної плати.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

"Порівняно з груднем 2020 року розмір середньої номінальної заробітної плати зменшився на 11,8%, а за останні 12 місяців (відносно січня 2020 року) – збільшився на 12,8%", – йдеться у повідомленні львівських статистиків.

Статистики розповіли, хто у Львівській області найбільше заробляє.Статистики розповіли, хто у Львівській області найбільше заробляє.

Найбільш оплачуваними у січні 2021 року були працівники підприємств та організацій фінансової та страхової діяльності (23991 гривня), інформації та телекомунікації (17456 гривень), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (17426 гривень). Найменший розмір заробітної плати зафіксовано у працівників тимчасового розміщування й організації харчування (5019 гривень), виробництва коксу та продуктів нафтоперероблення (5286 гривень).

"Індекс реальної заробітної плати у січні 2021 року порівняно із груднем 2020 року становив 87,2%, а відносно січня 2020 року – 106,5%", – додали статистики.

Нагадаємо, що керівник Патрульної поліції Євгеній Жуков розповів, скільки заробляють поліцейські у різних містах України. За його словами, розмір зарплати патрульного залежить від населення міста. У містах-мільйонниках заробітна плата є більшою.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах