Ховався у дивані: поліцейські затримали дрогобицького шахрая

Поліцейські затримали дрогобицького шахрая. Фото поліції

Поліцейські затримали дрогобицького шахрая. Фото поліції

Події
17 березня 2021 14:38

У Дрогобичі поліцейські затримали 50-річного шахрая, який три роки переховувався від правосуддя. Його знайшли у спеціально облаштованій схованці в дивані.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«50-річний житель Дрогобича  шляхом зловживання довірою заволодів грошима своєї знайомої.  Чоловік взяв у потерпілої близько 25 тисяч доларів США начебто для придбання вантажного автомобіля для її підприємницької діяльності, однак  вантажівку не придбав та гроші не повернув», – повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.

Ще у 2018 році суд визнав чоловіка винним у шахрайстві (ч. 3 ст. 190 Кримінального кодексу України) та засудив до 4 років позбавлення волі. Крім того, суд ухвалив стягнути із зловмисника на користь потерпілої матеріальну шкоду у сумі 193,5 тисяч гривень та  моральну шкоду у сумі 20 тисяч гривень. Відтоді чоловік, який раніше вже неодноразово притягався до кримінальної відповідальності, переховувався від покарання.

Напередодні, 16 березня, правоохоронці провели обшук за місцем проживання засудженого та виявили чоловіка, який ховався у спеціально облаштованій схованці у дивані. Шахрая затримали та доставили в ізолятор тимчасового тримання.

Нагадаємо, львівські поліцейські затримали 27-річного чоловіка, який розповсюджував наркотики через соціальні мережі. А згодом ще й виявилось, що цей же чоловік перебуває у розшуку за крадіжку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах