У Львові розшукують музейну кішку Риську: фото

У Львові розшукують музейну кішку Риську. Фото: Музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької у Львові/Фейсбук

У Львові розшукують музейну кішку Риську. Фото: Музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької у Львові/Фейсбук

Події
18 березня 2021 09:23

У Львові загубилася музейна киця Риська. Львів'ян просять допомогти розшукати зниклу. Про це повідомили працівники музею Соломії Крушельницької. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Риська мешкає у подвір’ї будинку N23 на вулиці Соломії Крушельницької.

У Львові розшукують музейну кішку Риську. Фото: Музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької у Львові/ФейсбукУ Львові розшукують музейну кішку Риську. Фото: Музично-меморіальний музей Соломії Крушельницької у Львові/Фейсбук

"Це неймовірно мудра і вправна у полюванні киця. Завжди була вдячна за нашу опіку. Має особливі прикмети: частину свого чудового хвоста втратила у щурячих ловах. Отож, тепер її хвостик нагадує короткий рисячий хвіст. Риська любить гуляти в парку ім. Івана Франка і по прилеглих вулицях. Якщо хтось її бачив, напишіть нам, будь ласка", – йдеться у повідомленні.

Бачили Риську – телефонуйте за номером 0322 610 476, або мишіть на сторінку Музично-меморіального музею Соломії Крушельницької у Львові у Фейсбук.

Нагадаємо, що у серпні 2020 року подружжя львів'ян оголосили винагороду за знайдення домашнього єнота, який втік під час грози в районі вулиці Тракт Глинянський. Лялю знайшли аж за шість діб.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах