Посилений карантин у Львові: чи будуть працювати ринки

Посилений карантин у Львові: чи будуть працювати торгові ринки. Фото: Роман Балук

Посилений карантин у Львові: чи будуть працювати торгові ринки. Фото: Роман Балук

Події
18 березня 2021 16:32

Від завтра, 19 березня, і до 28 березня у Львові запроваджено посилений карантин. У цей час  ринки продовжать працювати, однак мають бути дотримані всі норми і правила ведення торгівлі. У разі виявлення порушень – ринок закриватимуть.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Наразі ринки працюють, але має бути дисципліна. Має бути один вхід, окремий вихід, масковий режим, дистанція і жодної торгівлі біля ринку. Якщо ми будемо бачити порушення, то автоматично збирається комісія і закриває той чи інший ринок. Усі повинні зрозуміти, що такої пандемії за свого життя ми не мали. А швидкість розповсюдження вірусу є дуже великою. Тому маємо бути максимально в безпеці. Якщо йдете купувати продукти, то треба дивитися, щоб була дистанція, щоб біля вас ніхто близько не стояв, щоб продавці були в масках», – наголосив мер Львова Андрій Садовий.

Усіх, хто помітить порушення роботи ринку, закликають одразу телефонувати на Гарячу лінію міста за номером 297−59−11. Оперативні групи будуть виїздити на місця і складати відповідні протоколи.

Нагадаємо, з 19 до 28 березня на території Львівської громади діятиме посилений карантин. Протягом цього часу громадський транспорт буде курсувати, але з дотриманням карантинних вимог.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах