З 19 березня у Львівській області посилять карантин: що працюватиме

З 19 березня у Львівській області посилять карантин: що працюватиме. Фото: Інформатор

З 19 березня у Львівській області посилять карантин: що працюватиме. Фото: Інформатор

Події
18 березня 2021 17:54

Львівська область посилює карантин. Таке рішення, сьогодні, 18 березня, у зв’язку із зростанням на Львівщині кількості захворювань на коронавірус, затвердила обласна комісія ТЕБ і НС. Органам місцевого самоврядування рекомендують з 19 до 29 березня ввести в області низку обмежувальних заходів. Про це повідомив перший заступник голови Львівської обласної адміністрації Андрій Годик.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Що заборонили

З 19 до 29 березня у Львівській області заборонено приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос і закладів громадського харчування в аеропортах

Заборонено приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах та інших закладах розважальної діяльності.

Заборонена робота спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів.

Сасовуються або переносяться усі масові (розважальні, спортивні, соціальні, рекламні та інші) заходи, окрім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів.

Непродовольчі ринки закриваються, адже їхня діяльність заборонена.

Що працюватиме

Дозволено приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які торгують товарами на торговельних площах, не менше 60% яких призначено для торгівлі продуктами харчування, пальним, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами гігієни та побутовою хімією, засобами зв’язку, друкованими засобами масової інформації, ветеринарними препаратами, кормами, насінням, засобами захисту рослин, без обмеження доступу відвідувачів до інших товарів, представлених в асортименті зазначених суб’єктів господарювання.

Також дозволена торговельна діяльність із здійсненням адресної доставки замовлень.

Діяльність із надання фінансових послуг, діяльності фінансових установ і діяльності з інкасації та перевезення валютних цінностей, діяльності операторів поштового зв’язку, а також медичної практики, ветеринарної практики, діяльності автозаправних комплексів (без зон харчування), діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, перукарень та салонів краси за попереднім записом також дозволена.

Нагадаємо, що з п’ятниці, 19 березня, на території львівської громади також запроваджують посилений карантин. Він діятиме до неділі, 28 березня. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах