Кришка люка вбила дитину: львівські поліцейські просять допомогти розслідувати трагедію

Львівські поліцейські просять допомогти розслідувати трагедію. Фото поліції

Львівські поліцейські просять допомогти розслідувати трагедію. Фото поліції

Події
23 березня 2021 13:49

Поліцейські Львівщини просять громадян допомогти встановити обставини смертельної ДТП, яка сталась 21 березня на вулиці Зеленій, 251. Усіх, хто проїжджав цією ділянкою з 14 до 21 березня, закликають надати записи автомобільних відеореєстраторів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Для об’єктивного розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди, в якій загинув десятирічний хлопчик, причин, що призвели до трагедії, а також притягнення до відповідальності винних осіб та недопущення подібних ситуацій у майбутньому, просимо надати записи автомобільних відеореєстраторів водіїв, котрі проїжджали ділянкою вулиці Зеленої, 251 у Львові в період від 14 до 21 березня», - йдеться в повідомленні поліції Львівської області.

Записи відеореєстраторів просять надавати слідчому Юрію Степаненку за адресою вулиця Степана Бандери, 1 кабінет 68. Телефон: (067) 371 22 78.

Нагадаємо, у Львові від удару в автомобіль кришки каналізаційного люка загинула дитина. Смертельна ДТП сталася о 21:05 21 березня на вулиці Зеленій, 251 у Львові. Рухаючись автодорогою автомобіль «Mitsubishi L200» служби цивільного захисту Головного управління ДСНС у Львівській області наїхав на каналізаційний люк, який був встановлений на проїжджій частині дороги. Внаслідок наїзду кришка люку вилетіла зі свого місця на смугу зустрічного руху та потрапила в лобове скло автомобіля «Acura MDX». 10-річний хлопчик, який був на передньому пасажирському сидінні, від отриманих травм загинув на місці події.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Санкція статті передбачає покарання у вигляді від 3 до 8 років позбавлення волі. Правоохоронці вивчають усі нюанси події.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах